Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 2. Döneminde ilimizdeki tüm resmi ve özel eğitim kurumlarında uygulanacak olan ortak sınavlarda kullanılacak konu dağılım tabloları https://bursaodm.meb.gov.tr/www/konu-soru-dagilim-tablolari-2-donem/icerik/237 adresinde yayımlanmıştır. Linke tıklayarak her ders için oluşturulmuş olan konu soru dağılım tablolarına ulaşabilirsiniz.

Şbt

OKULUMUZ DÖNEM SONU YÜZYÜZE DERSLERİNİN EK SINAVLARI 5-11 ŞUBAT TARİHLERİ ARASINDA OKULUMUZDA YAPILACAKTIR. * EK SINAVLARA; HİÇ ALINMAYAN YA DA DEVAMSIZLIKTAN BAŞARISIZ OLUNAN DERSLERDEN GİRİLEMEZ. EK SINAVLARDA: ÖĞRENCİLİK DURUMU ?AKTİF, DONUK, SİLİK? DURUMUNDAKİ TÜM ÖĞRENCİLER; SINAVLARIN YAPILDIĞI TARİH İTİBARIYLA SON DÖNEM DÂHİL (2023/1 DÖNEM) ÖNCEKİ TÜM DÖNEMLERDE DEVAM EDİP BAŞARISIZ OLDUKLARI BÜTÜN YÜZ YÜZE EĞİTİM ALAN DERS/DERSLERİNDEN GİREBİLECEKLERDİR. YANİ ÖĞRENCİLİK DURUMU AKTİF OLMAYAN ÖĞRENCİLERDE EK SINAVLARA ALINABİLİR.

May

28 Mayıs 2022 Cumartesi günü saat 10:00 'da yapılmış olan 5. Sınıf Seçme Sınavı soru kitapçıkları ve cevap anahtarına ulaşmak için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.