0224 211 39 19 (Ana Bina)-- 0224 502 60 23 (Ek Bina)--
0224. 211 39 87 (Ana Bina)
Adres
Nizam Karasu Anadolu İmam Hatip Lisesi/FEN ve SOSYAL BİLİMLER PROJE OKULU / Altınova Mahallesi 11.Eylül Caddesi Yalova Yolu Özdilek Karşısı Osmangazi/BURSA
Ulaşım
FEN ve SOSYAL BİLİMLER PROJE OKULU STATÜSÜNDE EĞİTİM VERMEKTEYİZ / Okulumuz Şehir Merkezinde, Heykel´e 20 dakika mesafededir.Şehrin ana yolunda yer almakta olup Bursa´nın her yerinde kolay ulaşım imkanı bulunmaktadır. 25 dönümlük arazide Bursa´nın en ferah okullarındandır. İmkanları geniş, fiziki şartları oldukça iyidir.Okul servisleriyle de ulaşım kolayca sağlanabilmektedir.38 Terminal Otobüsleri ile Tüm Terminal Otobüsleri ve Kent Meydanından Terminal Tarafına Gelen Tüm Minibüsler Okulumuzun Önünden Geçmektedir. Yaklaşık 50 okul servis aracıyla Bursa´nın her yerinden ulaşım imkanı sağlanmaktadır.