BURSA / OSMANGAZİ - Nizam Karasu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mustafa ÖZCAN - Okul Müdürü

1982 yılında Trabzon’da doğdu. İlkokulu Mümin Gençoğlu 2. İlkokulu’nda, ortaöğrenimini ise Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. Afyon Kocatepe Üniversitesi ve Uludağ Üniversitesi’nde Türk Dili ve Edebiyatı lisans ve yüksek lisans eğitimlerini tamamlayarak bir süre özel sektörde çalıştıktan sonra 2007 yılında Çankırı ili Çerkeş ilçesi 19 Mayıs Çok Programlı Lisesi’nde devlet memuriyetine başladı. 2010 yılından itibaren aynı okulda müdür yardımcılığı ve okul müdürlüğü vekaleti gibi görevlerde 2016 yılına kadar bulundu. 2016 yılında önce Bursa Yeşil Devlet Hatun Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne tayin oldu. Aynı yıl, Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenliğine başladı. 2017 yılında ise Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Müdür Başyardımcılığı görevine başladı. 16.09.2022 tarihinden itibaren okulumuz müdürlüğü görevini yürütmektedir. Evli ve iki kız çocuğu babasıdır.