T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / OSMANGAZİ - Nizam Karasu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mustafa DOĞRU - Lise Matematik Öğretmeni

Bursa´nın Keles ilçesinde doğdu. Evli ve iki çocuk babasıdır. İlk okulu Balabanbey İlkokulu, ortaokulu Bursa (İpekçilik) Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve lise öğrenimini Ahmet Hamdi Gökbayrak (Fen Lisesi) Anadolu Öğretmen Lisesinde  gördü. 2007 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesinden Matematik öğretmeni olarak mezun oldu.  Halen Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde EYTPE bölümünde yüksek lisans öğrenimi görmektedir.
Meslek hayatı boyunca farklı yayın evlerinde Matematik ve Geometri komisyonlarında soru ve kitap yazarı olarak çalıştı. Milli Eğitim Bakanlığı´na bağlı özel ve devlet okullarında Ankara, Denizli, İstanbul ve Bursa´da farklı ilçelerde Matematik öğretmeni olarak görev aldı.
Milli Eğitim Bakanlığının yürüttüğü İzleme, Veri analizi, Uluslararası sınavlar ve Ölçme Değerlendirme ile ilgili Ölçme Değerlendirme Genel Müdürlüğünün ve Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürlüğünün çeşitli projelerinde tam ve yarı zamanlı olarak görev aldı.
Çeşitli Sosyal Yardım Kuruluşlarında gönüllü olarak çalıştı ve çeşitli Kültür Derneklerinde üye ve kurucu üye olarak faaliyetlere katıldı.
Amatör düzeyde bisiklet, doğa yürüyüşü, orman kampı, tırmanma, koşu, savunma sanatları ve yüzme sporlarını yapmaktadır.
İleri düzeyde İngilizce ve başlangıç düzeyinde Arapça bilmektedir.
2018-2019 Eğitim Öğretim yılından itibaren Nizam Karasu Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde Matematik öğretmeni olarak çalışmaktadır.