BURSA / OSMANGAZİ - Nizam Karasu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Maksut Ali ATAMER - Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni

Bursa’da doğdu. Aslen Bayburtlu. İlk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra lise öğrenimine Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip lisesinde devam etti.

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. Yüksek Lisansını Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Felsefe ve Din Bilimleri bölümünde yaptı.

Meslek hayatına 2011 yılında  Ağrı Hamur Lisesinde başladı. İzmir ve Bursa illerinde görev yaptı. Devlet okullarının yanı sıra Özel Fen ve Anadolu Liselerinde çalıştı.

GENÇ MEMURSEN ilçe başkanlığı yaptı. Sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik yapan öğretmenimiz,  Milli Eğitim Bakanlığı ve Genç Memursen ortak çalışması olan Bir Bilenle Nesil Projesi Bursa İl Koordinatörlüğünü yürütmektedir. Evli olan öğretmenimiz 2018 tarihinden beri okulumuzda görev yapmaktadır.