Hatice AYDIN - Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni

Bursa´da doğdu. İlkokulu bitirdikten sonra Orta Öğrenimini Bursa Yeşil İmam Hatip Lisesi´nde tamamladı.28 Şubat sürecinde getirilen Başörtüsü yasağı nedeniyle eğitim hayatına ara verdi.2011 yılında başlamış olduğu Anadolu Üniversitesi İlahiyat Önlisans bölümünü tamamladıktan sonra DGS sınavıyla Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesine geçiş yapmış ve buradaki eğitimini 2015 yılında dereceyle tamamlamıştır. Fertur İHO da ücretli olarak görev yapmış, Diyanet İşleri Başkanlığı Fahri Kuran Kursu Öğreticiliği yaptığı dönemde Meb personeli olarak atanarak Bursa Başöğretmen Ortaokulunda göreve başladı. Daha sonra Zonguldak-Ereğli Ormanlı İHO ve 15 Temmuz Şehitleri İHO okulunda görev yaptı. Görev yapmış olduğu okullarda Din Öğretimi Müdürlüğünün yapmış olduğu yarışmalarda görev almış ve birçok derece kazanılmıştır.2017 yılında Nizam Karasu AİHL ailesine katılan öğretmenimiz halen okulumuzda görevine devam etmektedir. Evli olup Muhammed Sertaç ve Ravza Meva isminde 2 çocuğu bulunmaktadır.