OKULUMUZDA GERÇEKLEŞTİRİLEN HEDEF-YKS ÇALIŞMALARIMIZ

02-11-2023

Okulumuzda düzenlenen Hedef-YKS çalışmaları kapsamında;

11. ve 12. Sınıf öğrencilere çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir. Özellikle 12. Sınıf öğrencilerine sene boyunca hafta içi AYT, hafta sonu AYT konularının ele alındığı Destekleme ve Yetiştirme Kursları devam etmektedir.

11. sınıf öğrencilerine yönelik hafta içi her gün okuldan sonra Destekleme ve Yetiştirme kurslarımız devam etmektedir.

Ayrıca 12.sınıf öğrencilerimizle her hafta gerçekleştirdiğimiz deneme sınavları ile ayrıntılı analizler ile öğrencilerin sınav sürecinde takipleri yapılmaktadır.

Okulumuzda 11. ve 12 sınıf öğrencilerine yönelik olarak Rehberlik Servisi tarafından sınav sürecinde öğrenci ve velilere yönelik Üniversiteye Hazırlık Sınavları, YÖK-Atlas Kullanımı, Milli Savunma Üniversitesi Öğrenci Alım Süreçleri ve MSÜ Sınavı, Verimli Çalışma Yöntemleri, Sınav Kaygısı, Zamanı Etkili ve Verimli Kullanma, Sınavlarda Başarılı Olma Stratejileri gibi çeşitli seminerler ve bilgilendirmeler yapılarak, öğrencilerin sınav motivasyonları desteklenmektedir.

Yayın: 02.11.2023 - Güncelleme: 02.11.2023 16:02 - Görüntülenme: 75