Şbt

5. SINIF SEÇME SINAVI BAŞVURULARI BAŞLADI.

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında okulumuz 5. sınıflarına kaydı yapılacak öğrencilerin belirlenmesi için seçme sınavı yapılacaktır.

5. sınıf öğrenci kontenjanımız 90 kız 90 erkek olmak üzere toplam 180'dir.

ÖNEMLİ NOT : Sınava Giriş Belgesinin alınabilmesi ve sınav sonuçlarının öğrenilebilmesi için özellikle Öğrenci T.C. Kimlik Numarasının ve diğer bilgilerin doğru girilmesi gerekmektedir.

Sınavla ilgili detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız.

Kılavuz için tıklayınız.

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 2. Döneminde ilimizdeki tüm resmi ve özel eğitim kurumlarında uygulanacak olan ortak sınavlarda kullanılacak konu dağılım tabloları https://bursaodm.meb.gov.tr/www/konu-soru-dagilim-tablolari-2-donem/icerik/237 adresinde yayımlanmıştır. Linke tıklayarak her ders için oluşturulmuş olan konu soru dağılım tablolarına ulaşabilirsiniz.

Şbt

OKULUMUZ DÖNEM SONU YÜZYÜZE DERSLERİNİN EK SINAVLARI 5-11 ŞUBAT TARİHLERİ ARASINDA OKULUMUZDA YAPILACAKTIR. * EK SINAVLARA; HİÇ ALINMAYAN YA DA DEVAMSIZLIKTAN BAŞARISIZ OLUNAN DERSLERDEN GİRİLEMEZ. EK SINAVLARDA: ÖĞRENCİLİK DURUMU ?AKTİF, DONUK, SİLİK? DURUMUNDAKİ TÜM ÖĞRENCİLER; SINAVLARIN YAPILDIĞI TARİH İTİBARIYLA SON DÖNEM DÂHİL (2023/1 DÖNEM) ÖNCEKİ TÜM DÖNEMLERDE DEVAM EDİP BAŞARISIZ OLDUKLARI BÜTÜN YÜZ YÜZE EĞİTİM ALAN DERS/DERSLERİNDEN GİREBİLECEKLERDİR. YANİ ÖĞRENCİLİK DURUMU AKTİF OLMAYAN ÖĞRENCİLERDE EK SINAVLARA ALINABİLİR.

May

28 Mayıs 2022 Cumartesi günü saat 10:00 'da yapılmış olan 5. Sınıf Seçme Sınavı soru kitapçıkları ve cevap anahtarına ulaşmak için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.