BURSA / OSMANGAZİ - Nizam Karasu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlenen Atasözü ve Deyim Resimleme Sergisi ögrencilerimiz tarafından ilgiyle ziyaret edildi.

Mrt

5. SINIF SEÇME SINAVI BAŞVURULARI BAŞLADI.

2024-2025 Eğitim Öğretim yılında okulumuz 5. sınıflarına kaydı yapılacak öğrencilerin belirlenmesi için seçme sınavı yapılacaktır.

5. sınıf öğrenci kontenjanımız 90 kız 90 erkek olmak üzere toplam 180'dir.

ÖNEMLİ NOT : Sınava Giriş Belgesinin alınabilmesi ve sınav sonuçlarının öğrenilebilmesi için özellikle Öğrenci T.C. Kimlik Numarasının ve diğer bilgilerin doğru girilmesi gerekmektedir.

Başvuru için tıklayınız.

Kılavuz için tıklayınız.

Ekm

Beden Eğitimi Dersi zümresi tarafından organize edilen "Nizam Karasu AİHL Futbol ve Voleybol Turnuvası" sınıflarlararası müsabakalar ile start aldı.

Ekm

İlçe Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde öğretmen ve öğrencilerimize sağlıklı beslenme ve diyabet eğitimi verildi